Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g Garnelen, roh, geschält (mind. 24 Stück), frisch oder TK, aufgetaut
- 1 Zitrone, geachtelt
- 1 rote Paprika, in 16 Stücken
- 1 gelbe Paprika, in 16 Stücken
- 4 Knoblauchzehen
- ½ rote Chilischote, getrocknet
- 100 g Olivenöl
- 20 g Zitronensaft
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1200 g Wasser
- 250 g Reis, parboiled
- 300 g Tomaten, halbiert
- ½ Bund Dill, frisch, ohne Stiele
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2506 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 Min
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40 dk
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 Min
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1 Std. 10 Min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1 Std. 10 Min
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1sa
Feigenbiskuit - Incirli Kek
2h
Mokkaeis - Türk Kahvesi Dondurması
8sa
Kebab mit Wels und Garnelen und Kräuterreis
3h
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Rucolasalat mit Granatapfel - Gavurdağ Salatası
20 Min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 Min