Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuit au chocolat
- 4 oeufs
- 140 g de sucre, et plus pour saupoudrer
- 20 g de poudre de cacao
- 140 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique
Garniture
- 500 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 30 g de poudre de cacao, tamisée
- 2 - 3 c. à soupe de kirsch (voir conseils)
- 300 g de cerises, dénoyautées, coupées en deux (voir conseil)
- de sucre glace, pour décor
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1334.7 kJ / 317.8 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 66.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau au chocolat meringué et caramel au café
2h 30min
Meringues fantômes
12sa 25 dk
Tartelette fleur à la crème d'amande
1h 10min
Cake aux abeilles avec glaçage
1h 25min
Cheesecake noix de coco-caramel
3 Std. 40 Min
Biscuits aux amandes
1h
Génoise
1h 50min
Génoise
1h 50min
Tranche marbrée chocolat-orange
2 godz. 40 min
Gâteau marbré
2 Std. 10 Min
Gâteau au chocolat et au caramel beurre salé
3 Std. 15 Min
Cheesecake (avec cuisson)
7h 20 min