Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte à choux
- 85 g de beurre non salé, ramolli
- 2 c. à thé de sucre
- 155 g d'eau
- 1 pincée de sel de mer
- 115 g de farine tout usage
- 3 œufs de gros calibre
Remplissage
- 30 g de fraises lyophilisées
- 45 g de sucre à glacer
- 340 g de crème à fouetter 30 %-40 % M.G.
Glaçage
- 255 g de sucre à glacer
- eau pour le glaçage
- colorant alimentaire, aux couleurs de l'arc-en-ciel, par exemple le rouge, l'orange, le jaune, le vert, le bleu, l'indigo, le violet
- vermicelles de couleur (facultatif)
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 427.5 kJ / 102.2 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 15.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème glacée double vanille
12klst
Petits gâteaux à la vanille
1 godz. 10 min
Sucre inverti
4 Std. 20 Min
Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)
1 Std. 30 Min
Crème fouettée
10 Min
Mousse au chocolat et à la framboise
10 Min
Limonade
5 min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4 Std. 40 Min
Soupe aux pois
2 Std. 10 Min
Tarte au sucre
45 Min
Sauce barbecue aux oignons doux et à l'érable
30 Min
Yogourt glacé aux fraises et aux pitayas
10 Min