Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggs
- 6 eggs (53-63 g each), cold
- water, to fill to 1 l mark
Celeriac-carrot salad
- 300 g celeriac, cut in pieces (2 cm)
- 300 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g yoghurt, 3,5% fat
- 20 g mayonnaise
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- 10 g honey
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground white pepper
Scotch Eggs
- 50 g shallots, halved
- 2 sprigs parsley, leaves only
- 600 g beef, boneless, sinew free, cut in pieces (3 cm)
- 2 eggs (53-63 g each)
- 15 g mustard
- 70 g breadcrumbs
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp ground white pepper
- 20 g flour, for flouring
- 1500 g oil, for deep-frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 742 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna Tapenade
5 menit
Blueberry Coffee Cake
1j
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.
Chicken and warm potato salad
55 Min
Marinated peppers
55 Min
Orange Zest Pie
2h
Garlic soup
40 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Greek Rice
1 godz. 20 min
Three Cheese Pasta Shells
40 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 menit
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 menit