Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stampo
- ½ cucchiaio di burro, non salato, morbido, per imburrare
Crostata
- 150 g di nocciole sgusciate, con la buccia
- 100 g di zucchero
- 200 g di farina, q.b. per spianare
- 80 g di burro, non salato, a pezzi (2 cm)
- 60 g di acqua
- ¼ di cucchiaino di sale
- 500 g di rabarbaro, tagliato a metà per il lungo, a pezzi (8 cm)
- 240 g di mezza panna
- 2 uova
- 20 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1874 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e cocco
45 Min
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Insalata di sedano rapa e mele
10 Min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Insalata di barbabietole
10 Min
Crostata di formaggio Gruviera
Geen beoordelingen
Guacamole
5min
Chutney di mango
1 Std.
Torta di carote
1 Std. 10 Min
Biscotti al vin brûlé
2hod. 40min
Zuppa d'orzo grigionese
55 min