![Sopa de calamar a la paprika con crutones TM6 Sopa de calamar a la paprika con crutones TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2f3f318f-21a1-4a85-9dfb-dc0e017b1dff/Derivates/4ce1a94c-1559-43cc-a51d-705e60f9db40.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sopa de calamar ahumado con paprika
- 150 g de cebolla, cortada en trozos
- 2 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 30 g de aceite de oliva
- 650 g de calamar, limpio, cortado en aros (2-3 cm), con tentáculos
- 150 g de zanahorias, peladas, cortadas en cubos (1 cm)
- 400 g de jitomate triturado
- 300 g de agua
- ½ cdita de sal
- 1 cdita de paprika, ahumada y molida
Crutones de pan de ajo
- 2 dientes de ajo, pelados
- 10 g de aceite de oliva
- 60 g de baguette, cortado en cubos (1-2 cm)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1470.8 kJ / 351.5 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1031.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Espárragos con mantequilla balsámica
35 min
Entraña de ternera con chimichurri (Hestan Cue™)
30 min.
Guiso de frijoles con tubérculos
20min
Huevos medios suaves (6 piezas)
20min
Solomillo de ternera con puré de camote al vacío TM6
2h 20 min
Papas rostizadas TM6
1 godz. 15 min
Pasta de avena sin gluten
1 godz.
Manzanas caramelizadas
35 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 Min
Camarones al ajillo
35 min
Papas a la francesa TM6
1 godz. 15 min