Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 200 g de harina de trigo
- 2 huevos
- 1 cda de aceite de oliva
- harina de trigo, para enharinar
- 60 g de queso parmesano, cortado en trozos
- 300 g de agua
- 500 g de calabaza, cortada en cubos (2 cm)
- 30 g de poro, cortado en rebanadas (2 mm)
- 60 g de aceite de oliva
- 2 - 3 pizcas de sal
- 1 - 2 pizcas de nuez moscada en polvo
- 2 dientes de ajo, pelados
- 200 g de champiñón blanco fresco
- 1 pizca de pimienta negra molida
- agua, para hervir
- sal, para cocinar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2028 kJ / 484.8 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 25.3 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 0.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bases: Tortillas y condimento para fajitas.
1h
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30min
Quiche de setas con guajillo
1 Std. 30 Min
Ensalada, pasta con ragú y crema de choco-fresas
35 min
Pan de jalá vegano
2 Std. 30 Min
Pizza de masa de coliflor con garbanzos
1h 10min
Ensalada de bulgur con calabaza
50 min
Moussaka Vegana
1 godz. 20 min
Tarta integral con salsa de cebolla TM6
1h 10min
Lasaña de berenjena
1h
Puré de trufa y coliflor
25 min
Bases - Brócoli y salsa de tomate
2 godz. 5 min