![Terrina de cerdo, pollo y foie gras con chutney de higos al oporto Terrina de cerdo, pollo y foie gras con chutney de higos al oporto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1248f50c2e57fa8e18e21433d9712a06/Derivates/168666031ce3009a10619745c29237635383d346.jpg)
Compatibele versies
Terrina de cerdo, pollo y foie gras con chutney de higos al oporto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Terrina
- 300 g de foie gras
- ½ cdita de pimienta de Jamaica molida
- 2 cda de sal, o al gusto
- 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
-
1
cda de armagnac
of 1 cda de coñac - 150 g de higos secos
- 350 g de tocino ahumado rebanado
- 3 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 450 g de carne molida de cerdo
- 350 g de carne de pollo picada
- 150 g de crema ácida
- 40 g de brandy
- 1 cdita de sal
- ½ cdita pimienta negra molida
- 50 g de pistaches pelados o salado
Chutney de higos al Oporto
- 100 g de cebolla, en trozos
- 400 g de higos, en octavos
- 200 g de azúcar
- 100 g de vinagre de vino blanco
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 2 pizcas de canela en polvo (optioneel)
- 100 g de oporto
- 1 cdita de pimienta negra recién molida
- 1 cda de flor de sal, o al gusto
- 1 cda de pimienta negra molida, o al gusto
- 20 g de brotes
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1866.2 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 29.7 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1682.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de cilantro
2h 20min
Sopa fría de aguacate
5min
Pan brioche de hamburguesa
2 godz. 10 min
Alcachofa de Jerusalén flotante
40min
Crema de espárragos verdes con piñones picantes
1h
Sopa de chícharo y menta
20 Min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 Min
Jugo de carne, empanadas y chimichurri (Black Diamond)
2 godz.
Sopa de cebolla TM6
55 min
Sopa de calabacitas
40min
Potaje versátil de verduras TM6
45 min
Sopa de brócoli
15min