Compatibele versies
Terrina de cerdo, pollo y foie gras con chutney de higos al oporto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Terrina
- 300 g de foie gras
- ½ cdita de pimienta de Jamaica molida
- 2 cda de sal, o al gusto
- 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
-
1
cda de armagnac
of 1 cda de coñac - 150 g de higos secos
- 350 g de tocino ahumado rebanado
- 3 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 450 g de carne molida de cerdo
- 350 g de carne de pollo picada
- 150 g de crema ácida
- 40 g de brandy
- 1 cdita de sal
- ½ cdita pimienta negra molida
- 50 g de pistaches pelados o salado
Chutney de higos al Oporto
- 100 g de cebolla, en trozos
- 400 g de higos, en octavos
- 200 g de azúcar
- 100 g de vinagre de vino blanco
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 2 pizcas de canela en polvo (optioneel)
- 100 g de oporto
- 1 cdita de pimienta negra recién molida
- 1 cda de flor de sal, o al gusto
- 1 cda de pimienta negra molida, o al gusto
- 20 g de brotes
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1866.2 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 29.7 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1682.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa fría de curry rojo
10 Min
Pasta fresca de tinta de calamar
30 Min
Helado de gorgonzola con peras salteadas y nueces tostadas TM6
14h 15min
Greibes
1 Std.
Arroz negro con calamares (Hestan Cue™)
40 min
Zanahorias agridulces
1 Std.
Curd de frutos rojos TM6
20min
Flan de pueblo español
1 Std.
Soufflé de huauzontle
50 min
Tahini
25 min
Gelatina de cajeta
4h
Curd de limón TM6
20min