Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de chocolate
- 140 g de azúcar glass
- 20 g de cocoa en polvo
- 350 g de harina de trigo
- 1 pizca de sal
- 40 g de harina de almendras
- 200 g de mantequilla sin sal
- 2 huevos
Caramelo
- 150 g de azúcar refinada
- 125 g de mantequilla
- 30 g de agua
- 1 cdita de sal
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1000 g de agua, para Limpiar
- 1 cda de vinagre
Pudín de chocolate
- 150 g de chocolate amargo (70% cacao)
- 200 g de leche entera
- 40 g de azúcar
- 18 g de fécula de maíz
- 2 yemas de huevo
- 55 g mantequilla
Montaje
- mango, fresco, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2512 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Betún de chocolate
10 min
Betún de ganache de chocolate
12h
Coulis de frutos rojos frescos
10 min
Pastel de zanahoria
2h 55min
Bizcocho de cava y uvas
4 godz. 30 min
Pastel húmedo de chocolate
1h 25min
Pastel floral
2h
Betún de queso crema
5 menit
Fondat de chocolate
20 min
Salsa de caramelo TM6
1 Std. 30 Min
Panqué cítrico de nata con glaseado de limón
1h 25min
Explosión de vainilla TM6
1 Std. 30 Min