Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de queso parmesano, cortado en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 2 ramitas de romero, sólo las hojas
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 6 cebollas, peladas
- 250 g de calabaza, cortada en cubos (aprox. 2-3 cm)
- 200 g de agua
- aceite de oliva, para engrasar
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- romero, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 637.3 kJ / 152.3 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pay de atún
1h 40min
Ensalada tibia de papas (Pelar)
45min
Sopa de apio
50min
Pay de atún con verduras almendrado
1h 30min
Soufflé de huauzontle
50min
Ensalada de bulgur con calabaza
50min
Tarta de papas y champiñones
1h 20 min
Nidos de espagueti con albóndigas de lentejas
1 godz. 5 min
Estofado de tocino, pavo y poro
35 Min
Sopa de berenjena asada
40min
Pay vegano de calabaza y verduras
1h 20 min
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45min