Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de queso parmesano, cortado en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 2 ramitas de romero, sólo las hojas
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 6 cebollas, peladas
- 250 g de calabaza, cortada en cubos (aprox. 2-3 cm)
- 200 g de agua
- aceite de oliva, para engrasar
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- romero, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 637.3 kJ / 152.3 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45 min
Tarta de papas y champiñones
1sa 20 dk
Cerdo con crema de hinojo y puré de verduras
1h
Ñoquis de coliflor con salsa de kiwi
45 min
Panqué de coliflor con cacahuate
1h 15min
Pay vegano de calabaza y verduras
1sa 20 dk
Paté de ejotes
45 min
Polenta con estofado de hongos
35 min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50 min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1h
Pudín de chícharos con zanahoria
1sa 25 dk
Tartaleta de calabaza y verduras
2sa