Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g água
- 250 g cevada perolada
- 15 g azeite
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g rabanete cortado em rodelas finas
- 140 g milho cozido, escorrido
- ½ pepino cortado em cubos
- 150 g tomate-cereja de várias cores, cortado em metades
- 50 g queijo feta, grosseiramente esfarelado
- 1 pé de cebolinho picado
- 1 dente de alho (opcional)
- 200 g iogurte c/ 3,5% gordura
- 10 g mostarda
- 10 g mel
- 15 g vinagre
- 10 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- ½ c. chá de pimenta preta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1083 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 627 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salteado de legumes com molho de amendoim
30 min.
Salada de bulgur com grão-de-bico e pera rocha
30 min.
Salada fresca de arroz integral
1 Std.
Bowl de cogumelos vegan
1 godz. 20 min
Fajitas de tofu e vegetais
25 dk
Salada de trigo sarraceno com pimentos
50 min
Salada de quinoa, grão e caju
30 min.
Cevadinha com legumes de primavera e ovos cocote
1h 30min
Salada de batata-doce com maçã, espinafres e quinoa
25 dk
Salada fria de quinoa e pepino
30 min.
Pilaf de sementes e beterraba
30 min.
Salada de batata-doce, lentilhas e freekeh (Dani Valent)
1h 30min