Compatibele versies
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de aceite de oliva
- 80 g de chalotas
- 400 g de guisantes congelados
- 500 g de caldo de pescado
- 4 lomos de bacalao desalado (180- 200 g c/u)
- 200 g de pulpa de calabaza (en dados de 1 cm)
- 200 g de chirivías (en dados de 1 cm)
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 4 chorritos de aceite de oliva (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1617 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 25.34 g
- Koolhydraten
- 18.53 g
- Vetten
- 23.48 g
- Vezels
- 8.41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Menú: Crema de zanahoria y patata. Salmón al vapor con verduras
45 Min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Rollos de sardina al horno
30 Min
Merluza con calabaza y patata
40 Min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 Min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 Min
Merluza al vapor de almejas
30 Min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 Min
Salmón al vapor con verduras
30 Min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min