Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
chalota
of ½ diente de ajo - 30 g de dados de beicon ahumado
- 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para servir)
- 600 g de judías blancas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 750 g de caldo de pollo
- 200 g de pasta seca (p. ej. tiburones)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- aceite de oliva para regar
- 30 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1397 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 13.85 g
- Koolhydraten
- 40.17 g
- Vetten
- 13.15 g
- Vezels
- 6.31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fideuá con carne
30min
Arroz a lo pobre
40min
Sopa de pasta y judías pintas
40min
Arroz con beicon, habas y judías verdes
40min
Garbanzos con arroz
35min
Fideos con verduras
30min
Guiso de pechuga de pollo, patatas y judías blancas
35min
Sopa de arroz y garbanzos
30min
Lentejas con arroz
40min
Caracolas con champiñones y garbanzos
20min
Garbanzos a la catalana
35min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min