Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de lentejas pardinas
- 80 g de cebolla en trozos
- 200 g de puerro (solo la parte blanca) en trozos
- 150 g de tomate en trozos
- 50 g de aceite de oliva
-
250
g de setas frescas (limpias y en trozos)
of 250 g de setas congeladas (previamente descongeladas) - 800 g de agua
- 1 pastilla de caldo
- 1 pellizco de sal
-
1
ramita de romero fresco
of 1 cucharadita de romero seco desmenuzado - 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 1 morcilla de cebolla (aprox. 140 g) cortada en 6 rodajas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1486 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 19.06 g
- Koolhydraten
- 32.61 g
- Vetten
- 16.54 g
- Vezels
- 9.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 Min
Alubias con bacalao
30 Min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 Min
Garbanzos con fideos y mejillones
20min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 Min
Lentejas con calamares
2h 50min
Lentejas con morcilla de Burgos
45 Min
Tagliatelle con guisantes a la menta y jamón ibérico
2 Std. 30 Min
Arroz con cordero y verduras (Plov)
50min
Judiones de la Granja con salchichas frescas
45 Min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2h 50min
Guiso de judías con salchichas
25 Min