Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de almejas frescas
- 1 - 2 cucharaditas de sal gorda
- 250 g de agua
- 400 g de patatas de guarnición peladas
- 1 centollo de 500-600 g
- 1 bogavante de 500-600 g
- 1500 g de lomos de rape sin piel ni hueso en medallones de 2 cm
Salsa y horneado
- 50 g de sidra natural asturiana
- 4 dientes de ajo
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 250 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada colmada de harina (y algo más para enharinar)
- 50 g de tomate frito
- 500 g de calamares frescos en trozos de 3 cm
- 1 pastilla de caldo de pescado desmenuzada
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 1000 g de gambones crudos enteros
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2242 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 88.8 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1215.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Redondo en costra de aromáticas con salsa de carne
1 godz. 40 min
Crema de andaricas
50 λεπτ.
Truchas con verduras y salsa holandesa
50 λεπτ.
Crema de calabaza y langostinos
45min
Caldo gallego de grelos
4 Std. 10 Min
Casadielles
3 Std.
Empanada de lacón con grelos
2 Std.
Cerdo asado
29h 20min
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2 Std.
Redondo de ternera asado con verduras
1 Std. 35 Min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Crema de gambones
45min