Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de almejas frescas
- 1 - 2 cucharaditas de sal gorda
- 250 g de agua
- 400 g de patatas de guarnición peladas
- 1 centollo de 500-600 g
- 1 bogavante de 500-600 g
- 1500 g de lomos de rape sin piel ni hueso en medallones de 2 cm
Salsa y horneado
- 50 g de sidra natural asturiana
- 4 dientes de ajo
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 250 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada colmada de harina (y algo más para enharinar)
- 50 g de tomate frito
- 500 g de calamares frescos en trozos de 3 cm
- 1 pastilla de caldo de pescado desmenuzada
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 1000 g de gambones crudos enteros
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2242 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 88.8 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1215.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de pulpo a la gallega
9h
Pastel de cabracho
2 godz. 50 min
Crema de mariscos al cava con hojaldre
1h
Bombones de oricios
4h 20min
Fumet de pescado y gambas
20min
Ensalada de bogavante en salpicón
50min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1óra 50p
Rape en salsa americana
1h
Chipirones encebollados (Maganos)
40min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1h
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min