Compatibele versies
Bacalhau ibérico: à Gomes de Sá com molho pil pil
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacalhau
- 15 g salsa
- 350 g azeite
- 8 dentes de alho
- 2 folha de louro
- ½ malagueta
- 2 postas de bacalhau demolhado (700 g aprox.)
- 4 ovos
- 700 g água
- 1 c. chá de sal
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- 400 g cebola cortada em lâminas
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó
Molho pil pil
- Azeitonas pretas q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3389 kJ / 811 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 63 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peitos de frango pizzaiola com puré de batata e aipo
1h
Almôndegas com molho de tomate e massa
45min
Caril de camarão com arroz basmati
35min
Esparguete arrabiata com atum
30min
Frango satay com arroz jasmine na Bimby Friend
1h 30min
Caril de frango rápido com arroz basmati
40min
Menu: Carne guisada com bolinhos de pão a vapor; Mini cheesecakes
2u. 10min
Trutas com molho holandês
40min
Esparguete à carbonara
25min
Lasanha
1h 45min
Frango garam massala com arroz basmati
35min
Salada de penne com pesto rosso e fiambre de aves caseiro
1h