Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 35 g azeite
- 250 g cebola cortada em lâminas
- 400 g espinafres descongelados, bem espremidos
- ¼ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
Crepes
- 40 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 500 g leite
- 13 ovos
- 80 g farinha tipo 65
- 10 fatias de queijo flamengo
- 10 fatias de fiambre
- Azeite q.b. p/ untar
- Sal q.b. p/ temperar
- Pimenta q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1655 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Miminhos de limão em cama de aveia integral
40min
Massa com curgete e bacon
40min
Mini pizas de beringela
55min
Salmão no forno com funcho e alho-francês
30min
Croquetes de couve-flor
30min
Noodles de curgete com molho de castanha do Brasil
4u. 5min
Minicroissants de requeijão recheados com queijo e espinafres
1h
Piza de beterraba e couve-portuguesa
Geen beoordelingen
Salada de beterraba, batata e ovo mole
40min
Menu: Calzone de espinafres, ricota e tomate e Fondue de chocolate com espetadas de fruta
1h 30min
Piza com base de curgete
2h 10 min.
Piza de salmão com alcaparras e manjericão
45min