Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Paté di petto d'anatra
- 500 g di petto d'anatra con la pelle a pezzi (3-4 cm)
- 200 g di vino bianco secco
- 3 foglie di alloro secche
- 60 g di scalogno a metà
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di Cognac
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di burro a pezzi
Mini brioche
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 80 g di latte + q.b.
- 180 g di acqua
- 30 g di zucchero
- 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di burro a pezzi
- 10 g di sale
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 501 kJ / 119.8 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 3.1 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nachos
1 godz.
Mini hamburger di tonno
3 Std. 40 Min
Strüdel uva e salsiccia
2h
Confettura di ananas e pepe rosa
55 min
Gazpacho
15 Min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 godz. 30 min
Marinatura al Marsala
20min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 godz. 35 min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3 Std.
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5 Std.
Panna cotta alla crema al whisky
4 godz. 30 min
Lemon meringue pie
3 Std.