Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Paté di petto d'anatra
- 500 g di petto d'anatra con la pelle a pezzi (3-4 cm)
- 200 g di vino bianco secco
- 3 foglie di alloro secche
- 60 g di scalogno a metà
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di Cognac
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di burro a pezzi
Mini brioche
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 80 g di latte + q.b.
- 180 g di acqua
- 30 g di zucchero
- 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di burro a pezzi
- 10 g di sale
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 501 kJ / 119.8 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 3.1 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spuma di barbabietola con aringhe
1 Std. 15 Min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Poppadoms (pane indiano fritto)
1 Std. 30 Min
Thai tom yum
1 Std. 30 Min
Salsa olandese alla paprika e peperoni
15 Min
Schiacciatina
2h 20min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Bignè con frutti canditi
6h 30min
Fagottini di granchio
35 Min
Cruditè di verdure con salsa alla panna acida
20 min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35min
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
45 min