Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pulpo congelado, descongelado y separados los tentáculos (1500-1700 g)
- 330 g de cerveza
- 3 - 4 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharada de vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1059 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 913.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamares a la mallorquina
1 Std.
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17h
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Arroz con pulpitos de playa
1h 5min
Mejillones rellenos con mantequilla de ajo
35 Min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40 Min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 Min
Pulpo de montaña
2 Std. 30 Min
Pizza con patatas, boletus y salchichas frescas
3 Std. 50 Min
Conejo con romesco y piñones
55 Min
Conejo al cava
1 Std.
Fideuá de pulpo estofado
1 Std.