Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pulpo congelado, descongelado y separados los tentáculos (1500-1700 g)
- 330 g de cerveza
- 3 - 4 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharada de vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1059 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 913.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Huevos rotos con patatas y pulpo
30min
Guiso de pulpo
45min
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50min
Fideuá de pulpo estofado
1hod.
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35min
Calamares a la mallorquina
1hod.
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10min
Pulpo con cebolla dorada y arroz (Cocción lenta)
3h 45min
Bacalao con gambones y almejas
45min
Almejas al vapor con salsa de mantequilla
1hod.
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17 Std.
Mejillones al vino
30min