![Pincho de pulpo en salsa a la cerveza Pincho de pulpo en salsa a la cerveza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0808cbc1-3e08-4082-b4a4-8b899f723197/Derivates/a74cf465-089d-48de-bad8-2b6967d5d0a7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pulpo congelado, descongelado y separados los tentáculos (1500-1700 g)
- 330 g de cerveza
- 3 - 4 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharada de vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1059 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 913.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Langostinos con salsa de ostras
1h
Calamares rellenos
2h
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 godz. 10 min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 min
Guisat de peix
1h 25min
Guiso de pulpo
45min
Pierna de lechal asada al vino tinto con pimientos al ajillo y salsa de cecina
2h 10min
Lima helada
3h 30 min
Bacalao con gambones y almejas
45min
Conejo en salsa de naranja y tomillo
50min
Calamares a la mallorquina
1h
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17 godz.