Pincho de pulpo en salsa a la cerveza
TM6 TM5

Pincho de pulpo en salsa a la cerveza

4.6 (23 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 pulpo congelado, descongelado y separados los tentáculos (1500-1700 g)
  • 330 g de cerveza
  • 3 - 4 dientes de ajo
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharada de orégano seco
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 1 cucharada de vinagre

Voeding
per 1 ración
Calorieën
1059 kJ / 253 kcal
Eiwitten
38.8 g
Koolhydraten
1.3 g
Vetten
8.9 g
Verzadigd vet
1.3 g
Vezels
0 g
Natrium
913.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten