Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte (pour 25-30 bouchées)
- 150 g de cerneaux de noix
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 250 g de beurre mou, en morceaux
- 200 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe bombée de sucre vanillé maison
- 4 œufs
- 150 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
Le dressage
- 300 g de chocolat au lait spécial pâtisserie, détaillé en morceaux
- 250 g de cerneaux de noix
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1509 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines à l'orange
1h 15min
Roulé de speculoos au chocolat
2 Std. 50 Min
Gâteau à la vanille et aux amandes
3 Std. 30 Min
Madeleines à l'orange
1h
Délice chocolat-coco
1 Std. 30 Min
Biscuits italiens aux fruits secs
35 min
Brownies au chocolat et à la noix de coco
1h 45min
Tartelette orange-pistache
1h
Cheesecake praliné
4h
Cake à la noix de coco
55min
Tartelettes choco-raisins
1h
Framboises sur biscuit moelleux à la rose
35 min