Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmão
- 1 lombo de salmão c/ pele (1500 g aprox.)
- 600 g beterraba cortada em cubos
- 20 g açúcar amarelo
- 15 g aneto
- 5 g sementes de funcho
- 60 g sal grosso
- 10 g pimenta preta em grão
- 100 g mel
-
50
g vinagre de sidra
of 50 g vinagre de vinho branco
Molho de aneto
- 15 g açúcar amarelo
- 15 g aneto
- 50 g mostarda
- 15 g vinagre de sidra
- 200 g iogurte grego
Coroa de legumes
- 150 g bolbo de funcho cortado em lâminas finas
- 85 g sumo de lima (3 unid. aprox.)
- 2 ½ c. chá de sal
- 500 g abacate cortado em pedaços
- 10 g aneto
- 10 g salsa
- 50 g azeite
-
20
g vinagre de sidra
of 20 g vinagre de vinho branco - 400 g curgete cortada em lâminas finas
- 200 g cenoura cortada em lâminas finas
- 200 g espargos cortados em lâminas finas
- 1 pitada de pimenta
- 100 g romã
- 300 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1764 kJ / 421.6 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 4247.6 mg
Alternatieve recepten
Sopa de thenthuk
1h
Patê de queijo e tomate seco
Geen beoordelingen
Salada de funcho com laranja e pinhão - TM6
Geen beoordelingen
Risoto de presunto Parma com figo
30 Min
Garoupa com molho e banana da terra
1h 35min
Flans de ervilha e molho de queijo
40 Min
Moqueca de camarão
20 min
Pudim de peixe da avó Titão
2 Std. 30 Min
Couve-flor gratinada com natas e coentros
40 Min
Abóbora-manteiga com bacalhau e camarão
2h
Risoto de vinho tinto e cogumelos
35 min
Molho piripíri
30 Min