Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g d'oignons, coupés en deux
- 80 g de beurre
- 100 g de vin blanc sec
- 500 g d'eau
- 50 g de farine de blé
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 2 - 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 655 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce périgourdine
35min
Sauce au roquefort
20 Min
Sauce chasseur
35min
Sauce au cidre
20 Min
Sauce tomate épicée
25 min
Sauce curry
30min
Rognons de veau au xérès
25 min
Sauce beurre blanc
20 Min
Tarte aux oignons
1h 15min
Sauce aux câpres
30min
Sauce gribiche
15min
Rognons de veau sauce madère
20 Min