Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi champignon a fettine
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
Terminare la preparazione
- 200 g di mozzarella sgocciolata e a fette
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3581 kJ / 856 kcal
- Eiwitten
- 39.1 g
- Koolhydraten
- 106.6 g
- Vetten
- 33.3 g
- Vezels
- 7.7 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita e basilico
2sa 10 dk
Pizza capricciosa
1 godz. 35 min
Pizza alla romana
1h 40min
Pizza diavola
1sa 45 dk
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min
Pizza al salmone
1sa 15 dk
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Pizza ai peperoni
1 Std. 55 Min
Pizza frescolina
1h 40min
Pizza quattro stagioni
1sa 30 dk
Pizza alle verdure
2h 5 min
Pizza alle zucchine
1sa 45 dk