![Milanesas de res Milanesas de res](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7fd9e77b-3396-49f3-be08-fceef56376bf/Derivates/8a096b0f-382a-47ac-b11a-62b630e0e59e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan molido
-
150
g de pan campesino fresco, en trozos (3 cm)
of 150 g de baguette de costra, fresco, en trozos (3 cm)
Pico de gallo
- 500 g de jitomate, en cuartos y sin semillas
- 1 chile serrano, sin tallo y en trozos
- 1 diente de ajo chico, pelado (optioneel)
- 100 g de cebolla morada, en trozos
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 5 g de hojas de cilantro, frescas
- 10 - 20 g de jugo de limón recién exprimido
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
Milanesas
- harina de trigo, la necesaria para enharinar
- 1 - 2 huevos, batidos
-
6
milanesas de res
of 6 milanesas de pollo - sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- aceite, el necesario para freír
- ½ lechuga, en trozos
- 50 g de jitomates cherry, en mitades
- 2 limones, en cuartos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1590 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 632 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de pollo con fideos
35min
Puré de papa y poro
40min
Entomatadas de pollo
40min
Espaguetti con albóndigas
55 min
Tallarines al ragout
1 godz. 10 min
Coditos con queso
35min
Pollo con pimientos rojos, cebolla y arroz basmati
1 godz.
Taquitos dorados de pollo
25min
Chow Mein
55 min
Tortitas de coliflor con pollo en salsa roja
1 godz.
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1 godz. 30 min
Omelette esponjoso de espinacas y jamón
30 min