Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hongos
- 70 g de echalots, pelados
- 3 dientes de ajo
- 15 g de perejil fresco
- 10 g de aceite de oliva
- 200 g de hongos cremini, en mitades
- ¾ cdita de sal fina, o al gusto
Salmón y puré de papa
- 435 g de papas, peladas y en cubos de 2 cm
- 500 g de agua
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 4 filetes de salmón fresco (medallones) con piel (150-200 g c/u)
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 1 limón amarillo
- 5 g aceite de oliva
- 1 cda de levadura nutricional (optioneel)
- perejil fresco, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1681 kJ / 400.2 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 21.2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35min
Pollo con salsa de hierbas y pesto de arúgula
55min
Atún con salsa Vierge
50min
Pescado a la diabla
30min
Ensalada de pollo con quinoa
40min
Quinoa con ejotes
30min
Salmón con salsa de frambuesa y espárragos
20min
Pasta con salmón y espinaca
40min
Pescado empapelado con verduras
1h 15min
Pescado empapelado al chile serrano
30min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30min