Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hongos
- 70 g de echalots, pelados
- 3 dientes de ajo
- 15 g de perejil fresco
- 10 g de aceite de oliva
- 200 g de hongos cremini, en mitades
- ¾ cdita de sal fina, o al gusto
Salmón y puré de papa
- 435 g de papas, peladas y en cubos de 2 cm
- 500 g de agua
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 4 filetes de salmón fresco (medallones) con piel (150-200 g c/u)
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 1 limón amarillo
- 5 g aceite de oliva
- 1 cda de levadura nutricional (optioneel)
- perejil fresco, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1681 kJ / 400.2 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 21.2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con camarones y chícharos
40min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35min
Atún con salsa Vierge
50min
Pescado empapelado con verduras
1h 15min
Salmón con salsa de frambuesa y espárragos
20 Min
Salmón al vapor con verduras de verano
30min
Pescado a la diabla
30min
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40min
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45 Min
Pollo al limón con verduras
40min
Pasta con pesto y pollo
30min