Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pieza de calabacita, en cubos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla, en trozos
- 45 g de aceite de oliva
- 1 cda de sal fina, o al gusto
- 100 g de espárragos, sin tallo
- 150 g de vino blanco
- 200 g de arroz arborio
- 400 g de agua
- 1 cucharada concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 cdita de cúrcuma en polvo
- 50 g de requesón
- 1 rama de perejil chino fresco, picado
- 50 g de jitomates cherry, en mitades
- 50 g de queso parmesano, rallado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3413 kJ / 813 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 3986 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con parmesano
30 min
Puré de papa
50 Min
Risotto con poro y limón
25 min
Sopa de calabaza y membrillo
1 godz.
Risotto con calabaza y tocino
25 min
Risotto de calabacita
25 min
Ensalada de ejotes con aderezo de curry
45 min
Hamburguesa trufada
40 min
Risotto de jitomate y pechuga de pollo con ricotta al limón
45 min
Risotto de alcachofa
25 min
Fideo seco con arroz
35 min
Crema de jitomate
30 min