Apparaten en Accessoires
Keppe charola
Voorbereiding 40min
Totaal 1u. 40min
8 porciones
Ingrediënten
-
200 g de trigo bulgur en trozos
-
100 g de cebolla en trozo
-
700 g de carne de cordero limpia, en cubos
-
1 cdita de comino en polvo
-
½ cdita de pimienta de cayena
-
1 cdita de sal fina
-
½ cdita de pimienta negra molida
-
30 g de aceite de oliva extra virgen
-
70 g de piñones
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 8 porciones
Eiwitten
144 g
Calorieën
19288 kJ /
4529 kcal
Vetten
376 g
Vezels
16 g
Koolhydraten
168 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
RECETAS DEL MUNDO
65 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je dit ook leuk...
Kipe charola
1u. 30min
Salsa de jitomate
40min
Baba ganoush
40min
Pescado a la talla
40min
Fideo seco en salsa de chiles
35min
Tabule
30min
Botana de ricotta y espinaca
1u.
Cerdo braseado con salsa BBQ
1u. 30min
Scones con mantequilla de frambuesa
25min
Tapenade rústico
10min
Pay de atún
1u. 40min
Crema de jitomate
30min