Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base de almendras y mousse de guayaba
- 130 g de almendras fileteadas
- 170 g de galletas María
- 120 g de mantequilla con sal, en cubos pequeños
- 21 g de grenetina en polvo
- 240 g de jugo de fruta (guayaba)
- 225 g de media crema
- 390 g de leche condensada
- 180 g de queso crema
- 500 g de guayaba, en mitades y sin semillas
- 1 cdita de esencia de vainilla
Ate de guayaba
- 7 g de grenetina en polvo
- 125 g de agua
- 100 g de jugo de naranja
- 300 g de ate de guayaba
- guayaba, fresca, en rebanadas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2073.9 kJ / 495.7 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 57.4 g
- Vetten
- 26.1 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 242.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Bolitas de nuez
30min
Gelatina de cajeta
4h
Gelatina de mazapán
2h
Salsa martajada
50min
Pan de elote
2h
Chilaquiles rojos
25min
Carlota de limón
5h
Gelatina de mango
15min
Papitas negras
55min
Pan de elote chorreado de gloria (Black Diamond)
1h 30min
Mostachón de frutos rojos
1h 30min