Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base de helado
- 2 piezas de mamey, sin cáscara, ni semilla, maduro
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 200 g de leche
- 2 sobres de sustituto de azúcar, tipo Splenda®
Merengue Suizo
- 240 g de azúcar
- 4 piezas de claras de huevo
- 1 cdita de cremor tártaro
- Voeding
- per 10 porciones
- Calorieën
- 7728 kJ / 1840 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 340 g
- Vetten
- 48.3 g
- Verzadigd vet
- 28.2 g
- Vezels
- 22.9 g
- Natrium
- 384 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelatina de mazapán
2 Std.
Pierna adobada navideña
1 godz. 45 min
Dulce de tapioca
1 Std.
Gelatina de mango
6 Std. 15 Min
Pan de elote
2 Std.
Gelatina de mango
15 分钟
Mousse de mamey
2 Std.
Gelatina de rompope
5 godz. 20 min
Nieve de guanábana y mango
5 godz.
Pastel de elote con rompope TM6
2 Std.
Nieve de frutas
10min
Gelatina de cajeta
4u.