Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel de elote
- 90 g de mantequilla
- 387 g de leche condensada (aprox. 1 lata)
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 4 huevos
- 6 elotes frescos, blanco o amarillo, desgranados
- 140 g de harina de trigo
- 1 cda de polvo para hornear
Rompope
- 500 g de leche
- 100 g de azúcar
- ½ de rama de canela (aprox. 5 cm)
- 1 clavo de olor
- 6 yemas de huevo
- ½ cdita de extracto de vainilla natural
-
70
g de ron
of 70 g de brandy
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1096 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 128 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Atole de arroz de la esquina
35min
Caldo de camarón
25min
Dulce de tapioca
1h
Panqué de elote al Varoma
2h 20min
Tamales canarios
2h
Pan de elote
2h
Chicharrón en salsa verde
35min
Adobo con carne
50 min
Agua de Horchata
10min
Champurrado del puesto de tamales
15min
Calabaza en tacha
1h 15min
Pay de queso
6h