Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel de elote
- 90 g de mantequilla
- 387 g de leche condensada (aprox. 1 lata)
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 4 huevos
- 6 elotes frescos, blanco o amarillo, desgranados
- 140 g de harina de trigo
- 1 cda de polvo para hornear
Rompope
- 500 g de leche
- 100 g de azúcar
- ½ de rama de canela (aprox. 5 cm)
- 1 clavo de olor
- 6 yemas de huevo
- ½ cdita de extracto de vainilla natural
-
70
g de ron
of 70 g de brandy
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1096 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 128 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Atole de arroz de la esquina
35 min
Gelatina de cajeta
4 Std.
Pierna adobada navideña
1 godz. 45 min
Caldo de camarón
40 min
Chiles en nogada
1 godz.
Ponche
40 min
Pollo con mole verde
1 godz.
Tamales canarios
2 Std.
Pan de elote
2 Std.
Agua de Horchata
10min
Pay de manzana casero
2 godz. 20 min
Bacalao a la Vizcaina
1 godz. 15 min