Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 500 g de harina de trigo
- ½ cdita de sal
- 1 huevo
-
100
g de manteca de cerdo
of 100 g de manteca vegetal - 250 g de agua
Relleno
- 2 cdas de aceite vegetal
- 300 g de filete de res, en cubos (2 cm)
- 120 g de cebolla, en trozos
- 150 g de poro, sólo la parte blanca y en rodajas
- 250 g de papas, peladas y en trozos
- 50 g de aceite vegetal
-
100
g de caldo de res
of 100 g de agua, mezclada con ¼ cdita de concentrado de caldo de res - ½ cdita de sal
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 5 g de chiles jalapeños en escabeche, picados
- 1 huevo batido, para barnizar
- ensalada mixta, para servir
- salsa verde, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1077 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 109 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Atole de arroz de la esquina
35min
Pan de caja con ajonjolí
2h
Pan de caja blanco
2h
Pambazos CDMX
2h 30min
Chile en nogada
3 Std.
Panqué de vainilla
55min
Bistec en pasilla con papas, nopales y tiramisú rápido TM6
1h
Mole pobre
1 Std. 40 Min
Pan de elote
2h
Pan de elote chorreado de gloria (Black Diamond)
1h 30min
Tamales de pollo y salsa verde
2h
Calabaza en tacha
1h 15min