Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 500 g de harina de trigo
- ½ cdita de sal
- 1 huevo
-
100
g de manteca de cerdo
of 100 g de manteca vegetal - 250 g de agua
Relleno
- 2 cdas de aceite vegetal
- 300 g de filete de res, en cubos (2 cm)
- 120 g de cebolla, en trozos
- 150 g de poro, sólo la parte blanca y en rodajas
- 250 g de papas, peladas y en trozos
- 50 g de aceite vegetal
-
100
g de caldo de res
of 100 g de agua, mezclada con ¼ cdita de concentrado de caldo de res - ½ cdita de sal
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 5 g de chiles jalapeños en escabeche, picados
- 1 huevo batido, para barnizar
- ensalada mixta, para servir
- salsa verde, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1077 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 109 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Enchiladas de mole rojo
1 godz.
Pambazos CDMX
2 Std. 30 Min
Gelatina de mango
6 Std. 15 Min
Lasaña de espinacas con requesón
55 Min
Bombas sorpresa de chocolate
50min
Bollos de pan rellenos de verduras y queso
3h 55 min
Corundas
3 Std.
Rosca de Reyes
3 Std.
Tamales de pollo y salsa verde
2h
Tamales de elote, queso y zarzamora
2 Std. 30 Min
Tamales Verdes
2 Std. 30 Min
Mole Negro
2h