Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carne
- 50 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 100 g de vino tinto
- 800 g de carne de ternera en trozos de 3 cm
- ½ pastilla de caldo de carne desmenuzada
- 300 g de agua
- 2 hojas de laurel secas
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
Salsa de champiñones
- 40 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de setas frescas (de cardo, de ostra, portobello,etc...)
- 100 g de nata
- 20 g de harina de trigo
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 - 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas), picadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2798 kJ / 668 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1187 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3h 45min
Estofado cremoso de pavo y puerro
35min
Contramuslos de pollo en salsa de pimiento rojo con arroz (Cocción lenta)
4 godz. 45 min
Pilaf de arroz salvaje con aguja de cerdo (Cocción de arroz)
1h 10min
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40 Min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3 godz. 20 min
Salsa soubise (Espesar)
30min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4 Std.
Guiso de pavo cremoso con champiñones (Cocción lenta)
4 Std.
Redondo de ternera al whisky con patatas
2h 40min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30min
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45min