Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pimientos choriceros
- 300 de agua templada
- 60 g de aceite de oliva
- 1000 g de falda de ternera sin hueso, en trozos de aprox. 3x5 cm
- 250 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 3 dientes de ajo
- 200 g de vino tinto
- 3 clavos
- 1 manzana (sin semillas) en trozos de 2 cm
- 1 cucharadita de canela molida
- 1 pastilla de caldo de carne
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1873 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 51.4 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 239.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Contramuslos de pollo en salsa de pimiento rojo con arroz (Cocción lenta)
4h 45min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4 Std.
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19h 30 min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55min
Solomillo de cerdo agridulce con orejones y ciruelas pasas
45 Min
Redondo de ternera al whisky con patatas
2h 40min
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4 Std. 15 Min
Boeuf bourguignon (Cocción lenta)
3h 30min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Carne gobernada (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min