Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 300 g water
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast -
1
tsp sugar
of barley malt extract - 50 g extra virgin olive oil
- 500 g strong white bread flour
- 2 tsp fine sea salt
- extra virgin olive oil, for greasing
- 200 g potatoes, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
- 1 - 2 pinches coarse sea salt, for sprinkling, to taste
- 1 - 2 sprigs rosemary, needles only, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2706 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 100 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1189.9 mg
Alternatieve recepten
Gozleme
1 Std. 15 Min
Double Pea and Chorizo Soup
45 Min
Mini Classic Polish "torts"
2 Std. 30 Min
Focaccia
3h
Tomato Focaccia
3h
Sweet breakfast bread
1sa 30 dk
Seriously Seedy Crackers
30 Min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 Std. 15 Min
Pan-fried Bao Buns
1sa 30 dk
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1 Std. 50 Min
Turkish Flatbreads
2h 10min
Plum and Almond Traybake
1 Std. 5 Min