![Potato and Rosemary Focaccia Potato and Rosemary Focaccia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/76c5647f-308c-4cf4-9a6f-b62e675bf67f/Derivates/0881b273-e601-4e3f-8221-9b1f262e7a4d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 300 g water
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast -
1
tsp sugar
of barley malt extract - 50 g extra virgin olive oil
- 500 g strong white bread flour
- 2 tsp fine sea salt
- extra virgin olive oil, for greasing
- 200 g potatoes, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
- 1 - 2 pinches coarse sea salt, for sprinkling, to taste
- 1 - 2 sprigs rosemary, needles only, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2706 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 100 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1189.9 mg
Alternatieve recepten
Tomato Focaccia
3h
Focaccia
3h
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Persian Flatbreads
1h 45min
Four Cheese Sharing Flatbread
40 min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Strawberry White Chocolate Cookies
50min
Bunny Bread Rolls with Cheesy Centre
45 min
Mini Oregano Focaccias
3h 40min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 min
Yoghurt Bread
2 godz.
Turkish Flatbreads
2 Std. 10 Min