Potato and Rosemary Focaccia
TM6 TM5

Potato and Rosemary Focaccia

4.3 (40 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 300 g water
  • 1 tsp dried instant yeast
    of 10 g fresh yeast
  • 1 tsp sugar
    of barley malt extract
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 500 g strong white bread flour
  • 2 tsp fine sea salt
  • extra virgin olive oil, for greasing
  • 200 g potatoes, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
  • 1 - 2 pinches coarse sea salt, for sprinkling, to taste
  • 1 - 2 sprigs rosemary, needles only, to taste

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2706 kJ / 642 kcal
Eiwitten
19 g
Koolhydraten
100 g
Vetten
17 g
Vezels
5.1 g
Natrium
1189.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten