Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'abricots secs
- 25 g de raisins secs de Corinthe
- 30 g de cerneaux de noix
- 30 g de farine de blé
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 4 saint-marcellins
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1648.3 kJ / 396.5 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 30.3 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 514 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Couronne de magret séché à l'ossau-iraty
1sa 40 dk
Pâtes au gorgonzola
40 dk
Quiche de magret de canard aux oignons et pommes
1h 10min
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1h 25min
Compotée de poires, roquefort et granola salé
1h 10min
Cappuccino de carotte, crème et citron vert
35 dk
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Soupe de châtaigne au bleu
35 dk
Crumble de truite fumée aux herbes
25 dk
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 dk
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 Min