Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'abricots secs
- 25 g de raisins secs de Corinthe
- 30 g de cerneaux de noix
- 30 g de farine de blé
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 4 saint-marcellins
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1648.3 kJ / 396.5 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 30.3 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 514 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1 godz. 5 min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1 Std. 20 Min
Cappuccino de carotte, crème et citron vert
35 min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1h 15min
Quiche de magret de canard aux oignons et pommes
1 Std. 10 Min
Pâtes au gorgonzola
40 Min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 Min
Taboulé de pamplemousse et crevettes
55 Min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1u. 55min
Tarte poire et brie
1h 15min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 Min
Risotto au pesto et au chèvre
30 min