![Crumble de saint-marcellin aux fruits secs Crumble de saint-marcellin aux fruits secs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/52bd182c-5922-4366-8e84-e7502b6a77e2/Derivates/9e381bf9-e34e-4b44-abea-6b327901d8e7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'abricots secs
- 25 g de raisins secs de Corinthe
- 30 g de cerneaux de noix
- 30 g de farine de blé
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 4 saint-marcellins
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1648.3 kJ / 396.5 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 30.3 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 514 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes au gorgonzola
40 Min
Clafoutis aux tomates cerise, quenelle de fromage frais
1 Std.
Œufs farcis à la berrichonne
40 Min
Spaghetti o palmo
35min
Compotée de poires, roquefort et granola salé
1 Std. 10 Min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1sa 55 dk
Couronne de magret séché à l'ossau-iraty
1h 40min
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40 Min
Salade de tranches de magret roulées au chèvre
30min
Mousses à la crème de marrons
20 Min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1 Std. 15 Min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min