Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'abricots secs
- 25 g de raisins secs de Corinthe
- 30 g de cerneaux de noix
- 30 g de farine de blé
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 4 saint-marcellins
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1648.3 kJ / 396.5 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 30.3 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 514 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min
Pâtes au gorgonzola
40 Min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 Min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1 Std. 15 Min
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40 Min
Soufflé au chèvre et au thym
1 Std.
Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort
1 Std. 15 Min
Œufs farcis à la berrichonne
40 Min
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20 Min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1 Std. 25 Min