![Pinsa classico Pinsa classico](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6a2d9047-c56f-45bd-a19c-3811d40aa6c8/Derivates/614421e6-d4c8-4643-aea0-7adeb1036b9e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pinsateig
- 350 g Pizzamehl Type 00
- 75 g Reismehl (siehe Tipp)
- 25 g Sojamehl
- 5 g frische Hefe
- 10 g Olivenöl
- 365 g Wasser
- 10 g Salz
Belag und Fertigstellung
- 2 Kugeln Mozzarella (à 125 g), in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 ½ TL Pizzagewürz
- ¼ TL Zucker
- Öl zum Einfetten
- Mehl zum Bearbeiten
- 100 g Salami, in Stücken
- 150 g Schinken, gekocht, in Stücken
- 50 g Champignons, in Scheiben
- 1 Zwiebel, in halben Ringen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2065 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguettes auf die Schnelle
50 мин.
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52h
Laugen-Bagels mit Lachs und Frischkäse-Senf-Creme
2h 30min
Italienisches Oliven-Gebäck (Taralli)
55 Min
Italienische Ciabattas
4 godz. 30 min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Focaccia mit Rosmarin
1h
Grissini
2h 30min
Baguettes d' Épi
17 Std.
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 min
Pinsa mit Rhabarber und Ziegenkäse
48 Std.
Dinkel-Seelen
9 Std.