![Garnelen-Salat mit Pfirsichen Garnelen-Salat mit Pfirsichen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C69CB645-D888-4EF0-81EC-F4798B6FF112/Derivates/8b68cfe1-8dbc-4e2d-a5f2-3c07d5bab2db.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Pfirsiche, geschält, in Stücken
- 60 g Olivenöl
- 60 g Zitronensaft
- 2 - 4 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1200 g Wasser
- 350 g Garnelen, roh, groß, geschält
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1036 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 323 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1h 35min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz.
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25 min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30 min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2 Std. 20 Min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 godz.
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1 godz. 20 min
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2 Std.
Kalbskoteletts Sous-vide
1 Std. 10 Min
Lachsforellen-Schiffchen mit Sternfrucht und Kokosreis
40 min