Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g de farine de sarrasin
- 1050 g d'eau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 20 g de beurre
- 16 brins de ciboulette fraîche
- 200 g d'huile d'olive
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à café de moutarde
- 10 g de vinaigre
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tranches de jambon blanc
- 100 g de roquette
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 734.9 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 144.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Galettes complètes
45min
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45min
Blinis au sarrasin et au maïs, saumon mariné
1 Std. 40 Min
Quiche lorraine
1h 45min
Tartare de dorade et blinis
1h 35min
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1h
Cake damier aux olives et jambon blanc
2h 30min
Pâte à galette
1h 15min
Roulés de galettes de sarrasin
1h 50 min.
Cake pomme-lardons
1 Std. 10 Min
Cake aux olives, jambon et pruneaux
1h 20min
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2h