Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gianduja choco-cacahuète
- 150 g de cacahuètes, grillées à sec et salées
- 15 g d'huile de noisette
- 150 g de chocolat pâtissier au caramel, détaillé en morceaux
L'émulsion choco-caramel
- 100 g de lait
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- 100 g de caramel au beurre salé fait maison
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
Le sorbet à la mangue
- 60 g de sucre en poudre
- 500 g de mangue, préalablement congelée en morceaux
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4453.5 kJ / 1063.3 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 84.8 g
- Vetten
- 65.3 g
- Verzadigd vet
- 30.3 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 323.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Praliné chocolat-noisette
1 Std.
Mousse fromage blanc, mangue et coriandre
12h 30min
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2 godz. 30 min
Le vendômois
5h
Menu veggie - Mousse au chocolat blanc et au citron
4h 20min
Fontainebleau aux pommes
2 godz. 30 min
Crème brûlée à la Passion
3h 45min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 godz. 40 min
Glace à la fève tonka et copeaux de chocolat
12h 30min
Tarte aux fruits de la Passion et au citron
3 godz. 40 min
Petites mousses Passion
3 godz. 20 min