Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base de nuez
- 100 g de nueces
- 300 g de harina
- 100 g de mantequilla, en trozos
- 2 huevos
- 30 g de agua
Relleno de espinaca
- 30 g de queso parmesano
- 150 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tocino ahumado de pavo, en trozos
- 200 g de hojas de espinaca fresca, en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de sal
- 200 g de requesón
- 50 g de piñones
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- 1 huevo, batido, para barnizar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1945 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pay de atún
1 Std. 40 Min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Berenjenas a la parmesana
1h 20min
Quiche de jamón serrano y jitomate
55min
Pay de atún con verduras almendrado
1h 30min
Soufflé de huauzontle
50min
Muffins con espinacas, espárragos y guyere
30min
Hojaldre de flor de calabaza
45min
Gnocchis de betabel
1 Std. 40 Min
Quiche de flor de calabaza
1h
Pay vegano de calabaza y verduras
1h 20min
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45min