![Safran-Risotto mit Zucchini-Mousse und Baconpulver Safran-Risotto mit Zucchini-Mousse und Baconpulver](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c77397f6-d8d0-40de-9f1c-cc7af5d9211e/Derivates/f3f84e5e-0b0d-42b8-ae27-2ba15e8148bd.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zucchini-Mousse
- 550 g Wasser und mehr zum Einweichen
- 500 g Zucchini, in Stücken (3-4 cm)
- 5 Blätter Gelatine
- 250 g Mascarpone
- ½ EL geriebene Zitronenschale
- ½ EL Thymian, getrocknet
- ½ TL Salz
Baconpulver
- 250 g Bacon, in Scheiben
Safran-Risotto und Fertigstellung
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 60 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 60 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio), Garzeit 14-15 Minuten
- 100 g Weißwein, trocken
- 900 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 2 - 3 Prisen Safran
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3161 kJ / 755 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 55 g
- Verzadigd vet
- 30 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1509 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla Milanese
35 min
Risotto milanese
35 min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 min
Munder Safranrisotto
45 Min
Risotto
30 min
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1 Std. 15 Min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55 Min
Risotto milanese
30 min
Spargel-Safran-Risotto
35 min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 min
Bündner Capuns
35 min
Steinpilz-Risotto
40 Min