![Süsskartoffelstock Süsskartoffelstock](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ab0328692fa2d8e1f3617a7bf5043bc8/Derivates/2e02fdbab99c64e8668f47b63efaa3040ca31d87.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Haselnüsse, geschält und geröstet
Süsskartoffelstock<br>
- 800 g Wasser
- 500 g Süsskartoffeln, geschält, in Stücken (2 cm)
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Stücken (2 cm)
- 40 g Butter
- 12 Salbeiblätter
- 2 Prisen Fleur de Sel
- 10 g Butter, in Stücken (1 cm)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1493 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50 Min
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35 min
Peperoni-Risotto
35 min
Dinkelsuppe nach Bauernart
50 Min
Risotto Cinque P
30 min
Kürbis-Kokossuppe
45 Min
Kürbisrisotto
35 min
Spinat-Zitronen-Risotto
30 min
Spaghetti Blumenkohl-Bolognese
45 Min
Kartoffelstock nature
55 Min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 Min