Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 Stängel Minze, abgezupft
- 6 - 8 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio)
- 60 g Weißwein
- 750 g Wasser
- 150 g Erbsen, TK
- 250 g Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut, in Stücken (3-4 cm)
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 40 g Butter, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2125 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 438 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45 Min
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1 Std. 20 Min
Kantonesischer Garnelen-Reis
50 min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 min
Maronenspätzle mit Pilzragout
1 Std.
Hähnchen mit Zitronencreme und Pastinaken
1 Std. 50 Min
Lachs mit Meerrettich-Apfel-Stampf
45 Min
Geschmortes Kalbsragout
2h 10 min
Spinat-Walnuss-Risotto
35 min
Salsiccia-Risotto
30 Min
Reis mit Rindfleisch und Brokkoli
1 Std.
Spaghettinester mit Auberginencreme
40 Min