Kabeljau mit Erbsen-Minz-Risotto
TM6 TM5

Kabeljau mit Erbsen-Minz-Risotto

2.7 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 - 3 Stängel Minze, abgezupft
  • 6 - 8 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
  • 50 g Zwiebeln, halbiert
  • 30 g Olivenöl
  • 300 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio)
  • 60 g Weißwein
  • 750 g Wasser
  • 150 g Erbsen, TK
  • 250 g Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut, in Stücken (3-4 cm)
  • 1 ½ TL Salz
  • ¾ TL Pfeffer
  • 40 g Butter, in Stücken

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2125 kJ / 508 kcal
Eiwitten
20 g
Koolhydraten
64 g
Vetten
17 g
Verzadigd vet
7 g
Vezels
3.9 g
Natrium
438 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten