Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 450 g bacalhau demolhado (3 postas aprox.)
- 100 g queijo mozarela
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 150 g cebola
- 600 g tomate em pedaços
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de açúcar
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feijoada de tamboril e camarão
30 Min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30 Min
Tortilha de frango
40min
Bacalhau de Natal
1 Std. 15 Min
Tortilha de atum no forno
1 Std. 30 Min
Arroz com bacalhau, ovo e salsa
1 Std.
Arroz de polvo à espanhola
1 Std. 30 Min
Salada de arroz e atum
1 Std.
Salada de feijão-frade e bacalhau
30 Min
Bacalhau à Assis
25 Min
Bacalhau de forno
1 Std.
Lombos de pescada com migas de nabiça e feijão-frade
30 Min