Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g queijo parmesão
- 15 g salsa
- 35 g azeite
- 3 dentes de alho
- 200 g cebola cortada em lâminas
- 400 g bacalhau demolhado e desfiado
- 350 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de orégãos
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1-2 cm)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 300 g leite
- 30 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1644 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1 Std. 10 Min
Empadão de peixe
1 Std.
Panquecas de legumes
40 Min
Guisado de ervilhas com postas de pescada
40 Min
Arroz de bacalhau
30min
Empadão surpresa de bacalhau
1 Std. 5 Min
Empadão de batata-doce e bacalhau
1h 40 min
Massa cremosa com grão-de-bico e ovo escalfado
1h 15 min
Empadão de peixe e ervilhas
1h 30min
Bacalhau gratinado com couve
1 godz. 35 min
Arroz com bacalhau, ovo e salsa
1 Std.
Empadão de bacalhau e camarão
1h 30min