Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g tomate maduro
- 1000 g lombo de salmão
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 5 g funcho em rama, só as folhas
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 300 g cebola cortada em rodelas
- ½ c. chá de piripíri (optioneel)
- 150 g pimento verde cortado às tiras
- 150 g pimento vermelho cortado às tiras
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
-
1
c. chá de orégãos
of 2 pés de hortelã da ribeira, só as folhas - 1 folha de louro
- 100 g vinho branco
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2227.9 kJ / 532.5 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 28.6 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 889.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão à florentina
45 min
Salmão ao vapor com arroz de gengibre e couve marinada
35 min
Dourada recheada com pesto de coentros
50 min
Medalhões de pescada a vapor com batatas novas e rabanetes
1 godz.
Filetes com espargos e arroz de açafrão
30 min
Massa com espargos e frango
50 min
Garoupa com sabor mediterrânico
1 godz.
Peixe à Portuguesa
6 godz. 45 min
Salmão em papelote com legumes em juliana
35 min
Papelotes de pescada com legumes verdes
30 min
Pescada com legumes ao vapor
50 min
Lombo de salmão em papelote com puré de batata com espinafres
40 min