Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g azeite
- 450 g cebola roxa cortada em pedaços
- 80 g bacon em cubos
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo de caldo de galinha - ½ c. sopa de ervas de Provence
- 200 g vinho tinto
- 100 g água
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos (3 cm aprox.)
- 4 - 5 coxas de frango s/ pele (550 g aprox.)
- 250 g cogumelos frescos cortados em quartos
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3241.6 kJ / 774.8 kcal
- Eiwitten
- 40.1 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 47.9 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 313.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frango na Púcara
1 godz.
Frango com cerveja
40 min
Frango guisado com cogumelos
30 min
Frango guisado com batata-doce e ervilha
8 Std.
Frango à francesa
35 min
Frango com vinho e molho de romã
1 godz.
Carne de porco assada com arroz e ovo
45 min
Coq au vin
35 min
Lombinho en croûte
10hod. 15min
Carne guisada com grão & Pera com crumble de amêndoa
1 godz. 20 min
Frango à espanhola com arroz de azeitonas
35 min
Guisado dos reis
13 Std. 10 Min