Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Enten-Konfit
- 6 Zweige frische Kräuter, gemischt (z. B. Rosmarin, Thymian, Salbei)
- 1500 g Öl
- 2 Entenkeulen, mit Haut und Knochen (ca. 600 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
Mini-Gemüse-Quiches
- 100 g Weißwein
- 100 g Olivenöl
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Blattspinat, frisch, grob gehackt
- 45 g getrocknete Tomaten, in Stücken
- ¾ TL Oregano, getrocknet
- 1 - 2 Prisen Muskat
- ½ TL Pfeffer
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 4 Eier
- 60 g Milch
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1216 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 270 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Okonomiyaki
45min
Vitello Tonnato
48 Std.
Västerbotten Quiche
1ч. 30 мин.
Terrine Provençale
2h
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1h
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
1ч. 30 мин.
Vier-Käse-Risotto mit karamellisierten Walnuss-Birnen
35min
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24h
Lemon Curd-Tartelettes
2h
Slow Cooking BBQ-Ribs
3 Std. 30 Min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 godz. 50 min