Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache de chocolate blanco
- 100 g de pistaches descascarillados y sin piel
- 1 cda de harina
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 5 - 8 gotas de colorante verde, (ver tip)
- 100 g de chocolate blanco, en trozos o en chispas
Bizcocho de pistache y chocolate blanco
- mantequilla, para enharinar el molde
- harina de trigo, para engrasar el molde
- 105 g de harina
- 25 g de fécula de maíz
- 1 ½ cdita de polvo para hornear
- 140 g de azúcar glass
- la ralladura de medio limón
- 5 yemas de huevo
- 2 huevos
- 1 cdita de esencia de pistache
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 5 claras de huevo
Crema batida insuperable
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa), fría
- 100 g de crema vegetal, tipo chantilly
- 20 g de azúcar glass
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
Decoración
- 400 g de fresas frescas, para decorar
- hojas de menta frescas, para decorar
- flores orgánicas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2071 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 182 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Festejo de zanahoria
2 godz. 55 min
NY Cheesecake
1 godz.
Pastel de tres leches
2h
Empanadas de camarón de la Viga
45 min
Conchas Gourmet
3 Std. 15 Min
Cubiletes de queso
1 godz.
Volcán de chocolate
20 min
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min
Masa Danesa
15h
Pastel de tres leches
3 godz.
Rosca de reyes
4 Std.
Crepas
1h 15min