Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Genoise de almendras
- 4 huevos
- 120 g de azúcar refinada
- 25 g de mantequilla sin sal
- 120 g de harina de trigo
- 25 g de harina de almendras
Mousseline
- 1 vaina de vainilla
- 50 g de azúcar refinada
- 250 g de leche
- 25 g de fécula de maíz
- 2 huevos chicos
- 100 g de mantequilla sin sal
Montaje
- 100 g de fresas, y un poco más para decorar
- 50 g de frambuesas, y un poco más para decorar
- merenguitos, para decorar
- fruta, para decorar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1874.5 kJ / 446.3 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 46.1 g
- Vetten
- 26.7 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta sable
1h 50min
Festejo de zanahoria
2 Std. 55 Min
Betún de chocolate
10 dk
Roles de canela con glaseado
2h 30min
Helado de vainilla
12h
Macarrones con merengue suizo
1sa 10 dk
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Pastel de chocolate con avellanas
2 godz. 40 min
Glaseado de chocolate
10 dk
Pastel triple chocolate en capas
2h 30min
Fondant de malvavisco
2 godz. 15 min
Hojaldre rápida
1h 20min