Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Genoise de almendras
- 4 huevos
- 120 g de azúcar refinada
- 25 g de mantequilla sin sal
- 120 g de harina de trigo
- 25 g de harina de almendras
Mousseline
- 1 vaina de vainilla
- 50 g de azúcar refinada
- 250 g de leche
- 25 g de fécula de maíz
- 2 huevos chicos
- 100 g de mantequilla sin sal
Montaje
- 100 g de fresas, y un poco más para decorar
- 50 g de frambuesas, y un poco más para decorar
- merenguitos, para decorar
- fruta, para decorar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1874.5 kJ / 446.3 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 46.1 g
- Vetten
- 26.7 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cupcakes y cake pops de red velvet
2 Std. 30 Min
Red velvet
1 godz. 30 min
Alfajores
1 godz. 30 min
Pastel arcoiris
2 Std.
Choux y eclairs
1 godz. 30 min
Pastel double fudge
3h
Soletas
50min
Ganache de chocolate
35 Min
Macarrones con merengue suizo
1 Std. 10 Min
Macarrones con merengue francés
1 godz. 30 min
Pastel de chocolate con avellanas
2h 40min
El mejor pastel de chocolate
1 godz.